momyyyyyyy yok sakın bekleme 1 yaşını şimdi yaptır daha minik uyuyor sürekli pek ağlamaz bnm ki 9 aylıkken yıktı ortalığı sakın cnm en güzeli küçükken 1 yaş travma olacak çocuğa vallai aklı daha çok erer pipinin etrafına uyuşması için iğne yapıyorlar emiyorsa hemen emzir bnm oğlumla beraber 3 aylık bir bebeği yaptılar sünnet oda 1 kere ağladı geçti onun da annesini almamışlardı bnce senin ki en iyi zamanı aklıda ermiyor gözünü seveyim 3 oğlan sünneti gördüm yani 1ini birebir 2sini çıkınca en iyisi küçükken
Kız kardeşimin ilk oğlu doğum dr u kendi yapmıştı 3 aylık ton ton bir bebekte ve biz yanındaydık işedikten sonra ağladı
2ci de oğlum 9 aylıktı özel hastane de ameliyathanede uzman a yaptırdık oğlum biz yanında değildik ciyak ciyak ağladı ben çok sinirlendim üzüldüm tonton du da 1 saat helak oldu
3cü yine kız kardeşimin 3 aylık oğlu özel hastanede uzman yaptı o da kimse yoktu biraz ağladı işedi yaktı muhtemel emince geçti
Yani her türlü ağlıyor ama inan bna büyük olunca daha çok acı daha geç iğleşme ve daha çok travma niyetim seni korkutmak değil
Bnde küçükken yaptırmak istemiştim ama eşim ve ailem yaptırmadı o kadar dil döktüm havalar da sıcakken iyiydi rahat giyinirdi çocuk ama kışta bni de çocuğuda çatlattılar bazı kararları tek başımıza alamadığımız için ben üstüne basa basa şimdi yaptır diyorum bnm oğlum gbi ağlayıp helak olmasın şuan ağlar 5dk sonra geçer zaten çiş yaptıktan sonra toparlıyor 1 kaç güne ameliyathanede yaptıkları için almıyorlar bu arada steril ortam olduğu için Bn çok istedim ama almadılar yanına