Bsmdg Arkadaşlar 5. Ayımızda ek gıdaya geçicez. Doktorumuz söyledi. Şu ana kadar hiç su vermedim. Doktor ek gıdaya geçince 30 ml-100 ml su verebilirsin eğer bebek kabul ederse dedi. Suyu ne ile vereyim. Siz hangi marka kullanıyorsunuz
babyboy_35 Bsmdg aventin alıştırma suluğunu aldım bir tek onu tuttu zar zor kendileri tutmak yapmak istedikleri için çok rahat oluyor ilk reddedecek her şeyi zaten biz hala öyle harıl harıl su içmiyoruz 7 aylık
cokbilmismom Bsmdg 4 buçuk aylık ek gıdaya ve suya başladık ama 5 aylık bebek için 30 100 ml su çok ya ben günde 3-4 tatlı kaşığı kadar veriyordum doktorum öyle diyordu 6. Ayda biraz arttırdım
Bsmdg babyboy_35 trendyolda soru cevapları okudum 6 aydan sonra kullanın demişler. Biz 5 aylık başlayacağız. O yüzden tereddüt ettim
babyboy_35 Bsmdg bende denedim diğerlerini içmedi açıkçası gidip onu aldım bizimki suya 4 aylık başladı idrarı koyu geliyordu sıcak bir şehirdeyiz o yüzden doktor onayıyla suya başladık o zaman aldım eve tıkanıyorlar ona göre biraz içirmek lazım temkinli şekilde alışıyorlar sonra