Snm1234 Selam kızlar kullanıp memnun kaldığınız kalitesinden emin olduğunuz balık yağı var mı? Çocuğuma kullanmak istiyorum 2 buçuk yaşında. Doktorumuz Möller ve EasyFishoil var dedi siz hangi markayı kullanıyorsunuz?
Gencanne2 Snm1234 easy fishoil aldık büyük oğlum hiç yememişti küçük oğlum bir tane verimce ağlıyor ikinciyi istiyor 😂 ondan göre göre abiside yemeye başladı 2-3 gündür
gamzefnan Snm1234 mollers tutti furitti kullanıyoruz 26 aylık bayılarak içiyor.Kokusu sıfır.İştahini açtı baya toparladı.İcerigide temiz tavsiye ederim
Snm1234 Gencanne2 onların da çeşitleri var sandırım bize numune verdi bi tane propolis li sizin kullandığınız nasıl? Bi de aç tok farkediyor mu
bebeklerrr Snm1234 kullandım ben easyfishoil de kullandım molleres daha kaliteli balık yağında Elmalı vermiştim seviyordu kızım büyüdüğü için tablet olanı kullanmak istedi malum reklamlardan dolayı iştahına etkisi olmadı b 12 baktırmadım daha
Gencanne2 Snm1234 portalal limon bizdeki. Genelde sabah vermeye çalışıyorum. Aç yada tokken değilde gösteriyorum ne zaman isterse o zaman veriyorum.
Snm1234 gamzefnan talhacm enerji veriyor mu çocuklara zaten enerjisinin maşallahı var da ekstra oluyor mu merak ettim 😅 bi de hergün mü kullanıyorsunuz hafta da bi kaç kez mi?
Canss3535 gamzefnan merhaba kaç günde kaç kasik veriyorsunuz acaba benim kız da 36 aylik 13 kilo bilemedim ne kadar verecegimi
gamzefnan Snm1234 biz doktor önerisi ile aldık.Benim kızım zaten maşallah hiç oturmaz o yüzden enerji konusunda anlayamadım 😂😂 26 aylık benim kızım.Doktor her gün 4 CC dedi bize.Balik yediği günler vermiyoruz.Sabah akşam fark etmiyor yemekten önce veriyoruz.
talhacm Snm1234 benim oğlan da çok enerjik fark etmedim ama bende akşam veriyorum genelede her gün bundan sonra akşam yemekten önce vereceğim. Çünkü kusuyor bu ara midesini bulandırıyor
talhacm gamzefnan severek mi içiyor benimki de 26 aylık daha önce severek içiyordu şuan çok zor veriyorum
_YanakReisinAnnesii gamzefnan sabah tok kullansanız çok daha iyi olur naçizane 🙏🏻reflüye sebebiyet verebiliyormuş o yüzden akşam saatleri kullanılmaması daha iyi görünce yazmak istedim.
zeynep22e 1 senedir ocean kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadık 2.5 yaşında haftada 2 kere 1 tatlı kaşığı kullanıyorum portakal aromalı bizim ki çok seviyor