puffgirl Merhaba. Ek gıdaya başladık. Doktorum vakumlu tabak al koy önüne, döke saça elini gezdire gezdire yesin dedi 😂 bende oioi alacaktım ama koku yapıyormuş sanırım. Vakumlu tabak alıp memnun olan var mı? Hangi markayı önerirsiniz?
cevap puffgirl hadi ya bende oioi aldım herkesten memnuniyet duyunca bizde yeni başlıcaz ek gıdaya ama inşallah koku yapmaz . Sey görmüştüm instada tabağı karbonat ve limonla ovuyordu koku olmuyor böyle diyordu temizlemeyi yapamamıssınızdır diyodu.
KuzeyinAnnesi03 puffgirl ben kullanıyorum hiç koku da yapmadı. Koku yapıyor diyenelere sorun nasıl temizliyormus sadece kaynar suda bekletmek yetmez karbonat ve limonla hafta da 1 2 temizlenmesi lazım hiç koku yapamadı canım yap-boz modelinde olandan var set halinde almıştım suanlik 1 tanesini kullanmam yetiyor tek 1 tabak kullanmama rağmen hiç sorun yaşamadım çok memnunum 🙏
KuzeyinAnnesi03 cevap evet bende tam buna cevap verdim kuzum temizliğini yapıyorsan hiç bişey olmuyor 🙏
puffgirl cevap yaa iyi oldu öğrendiğim. Burada post açılmış herkes koku yaptığını yazmış, memnun kalmadık falan diye konuşulmuş hep. Ben de o yüzden vazgeçmiştim ama alacağım o zaman. Limon karbonatla ovalarım 👌🏻
puffgirl KuzeyinAnnesi03 Burada post açılmış herkes koku yaptığını yazmış, memnun kalmadık falan diye konuşulmuş hep. Ben de o yüzden vazgeçmiştim ama alacağım o zaman, güzelce temizlerim 👌🏻 teşekkür ederim
KuzeyinAnnesi03 puffgirl birşey değil canım dikkat edilmezse herşey koku yapar biberon da kaşıkta kullanmayalım o zaman 😅😅😅