prensesinannesi41 Yüz üstü uzandırıyorum ama asla başını kldırmıyor ya sadece bedenini hareket ettiriyor 3. Ayımıza giriyoruz neden böyle
Nurci prensesinannesi41 benim oğlum da hiç sevmiyor yüz üstü durmayı yatırıyorum aldırıyor kafasını saniyeler içinde hemen bırakıyor 34 haftalık doğdu prematüre olduğu için biraz daha dikkat ediyorum devamlı yaptırıp geliştirmek için ama yok
Gulsum_nurrr prensesinannesi41 canım erken daha Dr’lar hemen kaldırsın diyor bu ayda ama benimki tam 4.5 ta net tutmaya başladı stres yapma boşa
monaroza88 prensesinannesi41 benimki de öyleydi karın üstü kafasını tutamaz kriz geçirirdi resmen ağlardı anca 4.ay oldu o zaman yeni yeni karın üstü kafasını kaldiriyo. Dert etmeyin bazı bebekler sevmiyo geç yapiyo direniyorlar eninde sonunda kaldırıyorlar.
glsm09111807 Benim kızımda 3 aylık sırt üstü yatarken çok hareketli fakat başını kaldırması için yüz üstü yatıyorum hiç sevmiyor yüz üstü yatmayı sıfır hareket en son kafasını dik tutmak yerine yastığa koyup öyle duruyor 😁