ceylan34 Annelik çok güzel şey arkadaşlar, az önce bebeğimi zar zor uyuttum grip dışında hapşırmayan ben ne hikmetse kızı beşiğe koyar koymaz hapşırdım ve kızım uyandi şimdi salonda oturmuşuz kendimize oyun oynuyoruz, siz ne yapiyorsunuz? 😂😂😂
Erkekannesi__ ceylan34 Sizin yine iyi, geçenlerde oğlum uyanmasın diye koşa koşa mutfakta öksürdüm ama yine uyanmıştı😂😂
Bolmayonezlitavukdoner ceylan34 uyanınca neden alıp oyun oynamasına izin verdinizki? Benimkide gece yarısı bazen uyanır oynamak ister asla izin vermem zorlada olsa uyuturum. Bebeklere kalsa sabaha kadar oynarlar uyumazlar
bikahveicelimmi ceylan34 ben de ben odaya girince alarm ötüyomuş gibi uyanan bebeğimin kıprayışlarını dinliyorum birazdan uyanıp anniiii diye ağlamaya başlar😂
kader49 @ceylan34 ben de bebişimi 3 oldu uyutuyorum. Ama formu okurken tebessüm ettim. Senin de bebişin razıymış oturmaya. 😃😃 Annem hapşırsa da uyansam demiş.
ceylan34 kader49 evet ya hiç sormayın ne olacak bu bücürlerle sonumuz😂 hep şey diyorum sen bi 8 yaşına gel sabahın köründe temizlik yaptırayım sana aklın başına gelsin 😂takılıyorum hep bebişime
ceylan34 Bolmayonezlitavukdoner zorla uyutmak istemiyorum uykusu olunca zaten yanıma gelip gözlerini ovusturiyor ben uyku saati kaçmasın diye uyutmaya karar vermiştim ama.uyandi mecbur salona getirdim.🥰