mormenekse2691 Merhaba anneler. Bebeğimi takip ettigimde yemek kaşığını hep sol el ile kullaniyor birşey alırken hep sol el ile alıyor. Bebeğim 17 aylık. Ne zaman belli olur acaba sağ ele nasıl alistirilabilir?
terliklerimlegeldim mormenekse2691 Neden sağ ele alıştırmaya çalışıyorsunuz ben onu merak ettim? Solak olunca neyi korkuttu sizi ya da :)
Sermec27 mormenekse2691 benim oğlumda solak 3 yaş 4 aylık şu an müdahale etmiyorum istediği elini ya da ayağını kullanıyor ben topu sol ayağıyla oynuyor hep ondan dolayı anladım solak olduğunu
jap mormenekse2691 sağ solun oturmasına daha çok var. Erken çocukluk döneminde ikisini de kullanırlar. Şuan solu ağırlıklı kullanıyo olması solak olduğu anlamına gelmez. Neden sağ ele alıştırmak istiyosun ki?
Malim pasaklisinkukuli eüzübillahimine 🧐 evet bunu bende duydum ama sol ele alışırsa napabilirsinizki
Malim Sermec27 ben sağ elimi kullanırıım ama solum daha kuvvetlidir iş görürken futbol oynarken soldan alırım gücünü😀
mormenekse2691 Ya aslında ben baskı yapmıyorum solsa sol olsun da babası aman solak olmasın askerde zor olur gibi bir sürü örnek veriyor kafamı bulandirdi