derenay sinemaky_ldz8 izlemenizi tavsiye ederim bölümler 35 dk sürüyor 2 haftada bitirdim özgü namal Oktay Kaynarca uğur polat hepsinin genclik halleri cok keyifli her oyuncu başrol resmen
Veramomm sinemaky_ldz8 ezel , Selena,bez bebek, Adanalı, yaprak dökümü, aşkı memnu, suskunlar ve daha nicesi 🥲
fistikagaci sinemaky_ldz8 of off offf keske tekrar başlasa diye umut ettiğim tek dizi “Avrupa yakası ”
Elizzzipek sinemaky_ldz8 Yeni doğum yaptığım sırada uykusuzlukla mücadele ederken ezel e başlamıştım daha önce izlememiştim çok da güzel gidiyordu aslında ama bizim kız biraz büyüyüp huysuzlanmaları başlayınca yarım kaldı malesef ama ilk fırsatta izleyeceğim diziler arasında kesinlikle
senaninanasi sinemaky_ldz8 Sihirli annem Aşk ve mavi Karagül Seksenler Yabancı damat Yeni gelin Bunları severek izliyorum. Hele ki sihirli annem karagül aşk ve mavi falan bunları bitiyor tekrar başlıyorum bir süre sonra 🤣
sofiasu sinemaky_ldz8 Hatırla Sevgili Ufak Tefek Cinayetler Kurtlar Vadisi ilk sezon Yalı Çapkını Avrupa Yakası Kavak Yelleri Kampüsistan Çılgın bediş Emek teknesi Ne varsa eskilerde var aklıma gelmiyor ama çoğu çok güzeldi ❤️🩹🦋
ozr42 sinemaky_ldz8 cennet mahallesi , Avrupa yakası, akasya durağı, öyle bir geçer zamanki , ezel , Adanalı, sihirli annem , arka sıradakiler , hayat bilgisi daha hatırlayamadıklarımda var ,
hulyacam sinemaky_ldz8 bebem 4 aylık her emzirmede öyle bir geçer zaman ki dizisini açtım bi ağladım bi izledim. Çok güzel dizi 🥲
26merve26 sinemaky_ldz8 Adını feriha koydum Yaprak Dökümü Aşkı memnu Umutsuz ev kadınları Kuzey güney Avrupa yakası Bunları çevirip çevirip izlerim 😂😂