busraguney Oğlum 1 yaşında akşam yemeğini yedikten sonra uyuyana kadar bişey vermiyorum uyumadan emzirip uyutuyorum yemekten sonra uyumadan önce başka bişey vermeli miyim? ( akşam 7 gibi yemek yiyor, 9 da uyuyor)
_Pnr_Kmrc_ busraguney benimde oğlum 1 yaşında kilosu düşük oldugu için uyku öncesi mama veriyorum ben
busraguney _Pnr_Kmrc_ hiç mama kullanmadım anne sütü aldı sadece. Geçen bi arkadaşım uyumadan önce bişey vermiyor musun sadece emziriyor musun diyince kafama takıldı
_Pnr_Kmrc_ busraguney kilosu yerindeyse gerek yok sanırım doktor bana öyle demişti bizimki erken doğdu akranlarımı yakalayamadı gündüz ek gıda sadece akşam yatarken veriyorum ama kiloda bi değişiklik yok verdiğim halde belkide normal inek sütü verenlerden var uyumadan önce ondan mı sordu arkadaşınız
busraguney _Pnr_Kmrc_ inek sütü için daha erken olduğunu düşünüyorum ya daha yeni 1 yaşına girdi. Arkadaşımın da bebeği var o büyük benimkinden ama o anne sütü almadı o yüzden sormuş olabilir belki
_Pnr_Kmrc_ busraguney belkide bende inek sütü vermedim daha bir yanım belki gelişime fayda eder diyor bazende okudugum duyduğum şeylerde hiçbi faydası yok diyor kafam karışık inek sütü konusunda
busraguney _Pnr_Kmrc_ bence inek sütü yerine yoğurt verebilirsin aynı şey bence. Bende çok erken olduğunu düşünüyorum