Rabiiul seyydamete senin bulman lazım ne kadar içeceğini benim kızım 90 cc içiyordu 2 ay 29 günlükken 120 cc ye geçti
melkrtl seyydamete değişiyor bacım çocuktan çocuğa 120 ml yaparsın içer 150 yaparsın mesela 90 içer öyle öyle anlarsın 90 ml bitirip ağlıyorsa 30,60 yaparsın tekrar öylece çözersin
suheyla92 seyydamete 60 yeterli. Fazla verirseniz kusmasa bile midesini buyutmus olursunuz bos yere doktorum bana böyle soylemisti. En fazla 90 fazlasi cok fazla kucucuk bebege.
_tugcee seyydamete Bugün itibariyle 2 ay 29 günlüğüz ve 120 cc yi rahatlıkla bitiriyor ve çok severek içiyor kızım sanırım önümüzdeki hafta 150 cc ye geçeriz gibime geliyor🫠
ilay-mom Ben sürekli emziriyorum öylesine mama veriyorum takviye amaçlı 60 ml veriyorum . Mesela dün bir kere mama verdim bugun iki kere verdim . Doktora sorduğumda beslenme sonrası 60 ml verin kusarsa 30 yapın demişti hipp combiotic kullanıyorum
seyydamete Rabiiul ben de sadece geceleri veriyorum öncesinde 90 yapıyordum simdi ise 120 yapıyorum. Bazen içiyor bazen içmiyo
suheyla92 seyydamete Bu uygulamalar ve mama kutusunun arkasında yazanlar tamamen ticari amaçlı ne kadar bol verirsen o kadar iyi onlar için ama öyle bir şey yok doktorlar öyle söylemiyor ben çok araştırmıştım vaktinde isterseniz siz de doktorunuza danışın 120 çok fazla o bebek için. Benim oğlum 7 aylık olacak Hala 120 ile duyuyor öyle düşünün Tabii ki her bebek bir değil ama iki buçuk aya 120 çok fazla
seyydamete suheyla92 anladım teşekkür ederim. Ay sonu kontrolümüz var sorarım ozaman bi doktorumuza ☺️