yesimmmmmmm 7 aylık bebeğim var çoğu zaman aşırı huysuz bi bebek bazen çok bunalıyorum bugün ne istiyosun yeter artık diye kızdım biraz çok pişmanım kendimi kötü hissediyorum ağlıyorum bu durumu yaşayan tek benmiyim ben mi tahammül edemiyorum
heygorl yesimmmmmmm yorgun ve tahammülsüz olmanızı anlıyorum ama çok küçük muhtemelen diş çıkarttığı için ve ayrılık kaygısı döneminde olduğu için huzursuz. Geçecek, kendini ağlayarak ifade etmeyi biliyor sadece canı acıyınca diyemiyor mesela. Öyle teselli olun annesi
Btl1313 yesimmmmmmm valla kim ne derse desin annelerde insan sonuçta evet bebekler küçükler kızmamamız gerekir belki ama tek başımıza büyütünce sabır tahammül gerçekten kalmıyor bebekler çok zor gerçekten ben telefon vermiyorum tv izletmiyorum o yüzden akşama kadar ben tek ilgileniyorum Allah yardımcımız olsun bende bazen kızıyorum ne yapayım benim kızım de 15 aylık
maria3434 yesimmmmmmm bende yaptım az once kızım 7 aylık kac saatır uyutmaya calısıyorum uyumuyo uyandıgımdan beri hıc dinlenmedim Cok yoruldum artık duş alıcam alamıyorım sırtım kan ter ıcınde kaldı Kendıme asla vakıt ayıramıyorum cok bunaldım Hep yarım yamalak kalan işlerimi yapıyorım bana asla sıra gelmıyo ☹️
ebru1412y yesimmmmmmm hayır bir tek sen değilsindir bence canım benim de kızım var 8.5 aylık gündüz sürekli pacamda iş yaptirmiyo kucak için ağlıyor gözünün önünden kayboldum anda bile basıyor çığlığı tuvalete bile zor gidiyorum o kadar söyleyim bazen bende çok sinir oluyorum tahammülüm kalmıyor bağırıyorum ona sonra kendi kendime üzülüp ona sarılıp özür diliyorum ağlıyorum. Tek ve desteksiz bakmak çok zor bir şey ki zaten “ ANNELİK ” çok zor.. Ama bildiğim tek şey zaman çok hızlı geçiyor ve bir gün bunları bile özlüyor olucaz bence…🥲
nnoktaa yesimmmmmmm kızdığınız aslında bebeğiniz değil biliyorsunuz değil mi? Yeterince dinlenememek belki eşinizin yeterince size destek olmaması bebekle ilgilenmemesi.. kızdığınız aslında bu..
A0y0a0z Simdiki bebekler o kadar yoruyorlar ki bazenbende bagiriyorum oglum hemen anlayip agliyor sonra bende onunla agliyorum zor allah yardimcimiz olsun
hasibekar yesimmmmmmm seni çok iyi anlıyorum canım bende bir kaç kez bağırdım bebegime çok üzüldüm böyle olmaz dedim psikologa gittim bu durum normal dedi heleki desteksiz sen bebeim 9.25 günlük dogdugundan beri tekim artık ne yapacağımı şaşırdım kardeşim gelicek yanıma belki iyi gelir bana doktor bana destek iyidir anneler çok yoruluyor bitkin oluyor heleki eş desteği yoksa daha zor demişti birde seni mutlu edecek şeyler yap
suheyla92 yesimmmmmmm Ben de daha az önce kızdım sabahın altısında uyandığı için oluyor böyle arada bir üzülmeyin