Duyguda Merhaba , 9 aylık kızımın demir damlası dişlerinde lekelenmeler oluşturdu. Günde 3 kez fırçalıyorum . Bu durumu yaşayıp da lekelenmeyi geçirebilen var mıdır?
erababymomy Duyguda demir damlasını sırınga ile vermenizi tavsiye ederim oglumun disleri bayagı kötüledi bu yüzden
HicisleriBakani Duyguda arkadasim biz bu durumdan cok muzdarip olduk en yakinlarimiz bile fircalayin ihmal etmissiniz çürümüş dedi. En son bize agarta cocuk dis macunuyla fircalamak ve gc mousse recaldent icerikli dis minesi kremi curuk baslangicinda bile tavsiye ediliyor bize de dis doktorumuz soyledi. 1. Tupun yarisina geldik ve lekelerimiz artik yok. Yalniz tabi tam soylendigi gibi ve cok duzenli uyguladik
Aylizzmm Duyguda doktor bizede vermişti ama hiç öneride bulunmadı şırınga ile ver diye dilinin arkasına doğru ver üstüne su icir dedi ama küçük sonuçta vermek zordu daha sonra boyuyor deyince devletin karsilamadigi sidefer var onu toz onu verdi oysaki baştan deseydi ben onuda alırdım yani şuan 5 yaşında hala lekeli malesef geçmedi çürük gibi çocuğun dişleri
Duyguda erababymomy geçmedi mi damlayı kesince peki yani diş hekimine falan mı götürsem diyw bile düşünüyorum cok kafaya takıyorum
babyaksu Bizim uzun sürmedi gun icinde sürekli fırçayı istiyordu veriyordum oynarken fazla fazla fırçaladı geçti ☺️
Aylizzmm HicisleriBakani bu dediğiniz eczaneler de varmidir acaba oglumunda aynı 5 yaşında herkes çürük sanıyor oysaki leke
HicisleriBakani Aylizzmm biz trendyoldan siparis ettik dis uzerine urunleri satan bir dukkandan. Eczaneye sormadim hic ustune cok fazla kâr koyuyor diye. Zaten surekli de zam geliyor sanirim kullanimi duyuldukca artiyor.
HicisleriBakani Duyguda benim kizim 3.5 yasinda cocuk dis dr.u yasini bilerek onerdi o yuzden hic sormadim en erken kac yasta verilir diye. Bence eczaciya ya da dr.a sorsaniz daha iyi olur ☺️