1prensesannesi Kızlar göğsüm iyiydi şimdi yara olmaya başlıyor çok korkuyorum artacak diye. Kizim 26gunluk daha acaba emmesi mi değişiyor da oluyor anlamadım. Tam yara olmadı kabardı bebeğim emince acı sızı bir arada artmasa buna da şükrederim çünkü ilk cocugumda zaten ayrılmıştı göğüs ucum öyle olacak diye çok korkuyorum. 😔😭😭
deletedmom4842 1prensesannesi Doğru şekilde emziriyorsanız bir sorun olmaz biraz büyük alması lazım ucunu falan alınca çekip tekrar verin o can acıtıyor benim göğsüm hiç yara olmadı bana hemşire emzirme şeklini anlattı bende uyguladım çok şükür böyle bir yaşamadım kremler var ondan kullanın
Birprensannesi_ 1prensesannesibella b nıpple nurture var organıc 90 TL ama bı kere kullanımda hemen ıyı yapıyor emzır en anneler için göğüs ucu kremi
1prensesannesi Arelll aslında göğüs pedim lansinohun krem etkili pediydi göğsüm nemli kaldığından yara olmadı sanırım ped bitti eşim gitmiş wee ninkini aldı sonrasında acıma başladı şimdi kabardı çok korkuyorum ya
1prensesannesi deletedmom4842 oldukça kahverengi bölümü alıyor anlamadım ki krem olarak fito vermişti doktor onuda temizlemek zor oluyor goguste
Habibeseyit deletedmom4842 canım.emzirme şekli nasıl olmali benim kızım da fazla tutamiyo zorlanıyordu acaba ben mi bilemiyorum bu arada 19 günlüğüz
deletedmom4842 Habibeseyit Göğsünün kahverengi kısmını çok alması lazım ağzına yani sadece ucunu alınca düzgün ememez emerken ses çıkarmaması lazım cuk cuk şeklinde derler bu sesi duyarsa çıkar tekrar ver
Nazlipek Canım bende de aynı durum vardı herkese tavsiye ettim sana da söyliyim avent göğüs kalkanı al hemen kullanınca zaten faydasını görüceksin sütünün ıslaklığıyla içi nemli kalıyo ve yara oluşumunu engelliyo hemde kalkan olduğu için meme ucu çamaşırına deymiyo ben onunla atlattım
Habibeseyit deletedmom4842 bebegim bugün 1 aylik oldu ve 3 gündür zorluyo kendini kakasını yapamıyoo bizde poposuna zeytinyağı surdük öyle yapıyo rahatliyo ama.kendiliğinden yapamıyo bildin varmi 😪.
Nazlipek Nemli tuttuğu için pamukçuk için önlem alabilirsin tabii karbonatlu suyla silip emzirip tekrar temiz suyla sil ki çatlatmasın karbonat meme ucunu🤗
1prensesannesi Nazlipek şimdi doktordan geldik pamukçuk değilmiş dilpasıymış dilini ve göğsümü karbonatli suyla temizlicekmisiz😫
1prensesannesi Nazlipek canım gaz ilacı kullanıyor musun nasıl kullandin ne kullandin bilgi verir misin
1prensesannesi Mehtap42 saol canım aklımda bulundurayim şimdilik karbonatli su önerdi doktor iyi gelmezse mutlaka bakacam