enginipekbulut 25 gün once sezeryan oldum gobegım hala 4 aylık hamıle gıbı butun kılomu verdım eskı kılomdayım ama gobek var 40 ında azalır dıyorlar ama ınanmıyorum cok . Sızın ne durumda bırde bu hamılelık cızgısu ne zaman gıder
kanalize enginipekbulut doğum yapalı 11 ay oldu ama göbek çizgisi azalmasına rağmen tamamen geçmedi bende burada durayım
minikmucizemaak enginipekbulut Oğlum 10.5 aylık, çizgi gitti. Ama sezeryan yerim hala kızarık ve göbek tabi ki benimle. Üstelik çok da çatlamıştım 🤦🏻♀️
28Fatos28 enginipekbulut Bende 1 aylık anneyim göbeğim 5 aylık hamile göbeği gibi malesef düzelmiyor umarım zamanla gider bnde kilomu verdim zaten zayıfım ona rağmen göbek kaldı ve çizgim de aynı olduğu gibi duruyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tuake enginipekbulut 10 ay oldu doğum yapalı çizginin yarısı duruyor hala 😂göbek zaten yemek yemezsem sıkıntı yok yersem 4-5 aylık oluyor geri😂
silaa66 enginipekbulut çok çok yeni doğum yapmışsın suan ben tığ gibiyimm gidiyor merak etme ödem var dahaaa 🩷
yasee01 enginipekbulut dogum yapalı 14 ay oldu eski kilomdayim ama hala gobek var ilk zaman ki gibi fazla değil ama dar bisey giysem disardan gören hamile sanabilir 😂