Anel 1 aylık bebeğinizin kilosu ne kadar acaba herkes benim kızıms çok küçük diyor doğum kilosu 3.100 şimdi 4.200 az mı gerçekten merak ediyorum
Julijuli Anel 3.100 Dogan bebek zaten ayda 1 kilo alır annesi 5 kilo birden alacak degil ya, gayet iyi kilosu. benim oglum da 3300 dogdu bir ay sonra 4100 Dü. Şimdi 6500 oldu bile dert etme her bebek farklıdır masallah kızına
ZmrtDila Bence az neden dersenn cnm 2300 kızım doğdu 4500 tu 3 şubat 2 aylık kilo 5 olmuştur belkiiiideee
Mom9 Anel çocuğun bezleri doluysa, gaz dışında huzursuzluğu yoksa gelişimi de iyiyse mama vermeyin. Sırf başkası çocuğun zayıf dedi diye. Doktorunuz zaten size söyler.
Anel Mom9 haklısın canım ama ne bilim ilk bebeğim herkesin bebeğim hakkında aa çok küçük zayıf falan demesi üzüyor beni birde tek bakıyorum ailemde yakımda yok eşimden başka destekçimde yok sanki bakamıyormuşum gibi hissettiriyorlar (eşimin ailesi)
Mom9 Anel benimde ilk bebeğim ama her zaman kendi iç sesimi bi de doktorumu dinledim. Siz en iyisini düşünürsünüz herkesten💞