cigdem_goktug Arkadaşlar fındık kadar bi şişlik var deri altında doktora götüreceğiz ,2gün önce de bogaz enfeksiyonu olmuştu pedifen falan kullandık doktor antibiyotiklik birsey yok o kadar dedi bizim gibi olan var mı ?
gulirmak cigdem_goktug lenf bezi büyük ihtimalle çocuklarda soğuk algınlığı olınca şişiyor demişti doktorumuz bize
Neva-xy cigdem_goktug lenf bezi olabilir, ateşli hastalıklardan sonra ortaya çıkıyor, daha sonra kendiliğinden geçiyor. Bizim iki kulağının arkasında da olmuştu.
Zynpln cigdem_goktug Merhaba benim kızım da 3 yaşında ve kulağının arkasında şişlik çıktı ne yaptınız acaba doktır nededi yardımcı olur musunuz ?
cigdem_goktug gulirmak ya olabilir çünkü 3gün önce 39 a kadar çıktı ateşimiz ondan sonra oldu yani farkettik
cigdem_goktug gulirmak birsey daha sorayım vücüdünda bogazına kadar falan kızarıklık oldu o neden olmuş olabilir sizce bu da aynı zamanda oldu isilik gibi ama degıl sanırım
cigdem_goktug Neva-xy ay inşallah öyledir insanın aklına hersey geliyor içim rahatladı çünkü 3 gün önce de ateşi çıktı 39 a kadar sonra faretttik ,
gulirmak cigdem_goktug hayır olmadı,ben kendiliğimden farketmiştim şişkinliği hemen doktora götürdüm lenf bezlerı korkacak birsey değil soğuk algınlığı geçirince çocukların kimisinde böyle şişme oluyor demişti ama genede bi kan tahlili yaptıralım dedi doktor yaptırdık şükür korkacak birsey olmadığını söyledi
cigdem_goktug Zynpln merhaba bebeğim o süre hasta olmuştu doktora hastalığından dolayı olmuştur bir sıkıntı olmaz küçülür dedi öyle de oldu .sizin de öyledir muhtemelen aklınıza kötü şeyler getirmeyin ☺️🙏
Asel20 Zynpln merhaba sizin çocugunuzn kulağındaki şişlik geçtimi benim kizimda vardi geçen sene bugün fark ettim biraz büyümüş aile hekimi korkulcak bisey yok ama ben usg ile bakılsın dedi
Zynpln Asel20 heralde enfeksiyon kaymaklı olmuştur bizimki de büyüdü ondan sonra antibiyotik iki tane kullandık ondan sonra iyileşti geçti çok şükür 🙏
Zynpln Asel20 Amin seninde inşallah bende çok korkmuştum başta çok şükür geçti 🙏❤️ İnşallah sizinki de kısa sürede iyileşir. 👍🙏