Snglkargc_0107 Bebeğime şurup verdi doktor ama hiç bi şekilde içiremiyoruz kusuyo direk şırıngayla denedim olmadı kaşıkla zaten icmiyo icsede kusarak çıkarıyor çok çaresiz kaldım var mı bi tavsiyeniz
yasminmomy Snglkargc_0107 oynata oynata verin önce sevdiği şeyden bi kaşık verin sonra şurubu ardından verin içer belki öyle
Duyulurum Snglkargc_0107 şırınga ile ağzının kenarından verince yutarlar genelde. Ne şurubu verdi doktor
Snglkargc_0107 Alerjikrinit 15 aylık normalde çok uyumlu ama hasta olunca inanılmaz huyu değişti resmen
pasaklisinkukuli Snglkargc_0107 eşiniz bebegin ellerini gögsünde tutsun kendine bastırsın diğer eli ile bbegin alnını kendine doğru çeksin sen de kaşıkla ver ve bittiii bitti diye gülümseyin
emirtalhacan Snglkargc_0107 canm mecbur ver şırınga ile ver az az ver tutunca tekrar öyle ben öyle iciriyorum
Snglkargc_0107 emirtalhacan evet canım bende az önce yorumlardan öyle gördüm o şekilde yaptım çok sagol
SweetMom__ Snglkargc_0107 geçmiş olsun canım yönünü farklı tarafa çevir elin ile yüzüne tut yavaş yavaş ver .
Alerjikrinit Snglkargc_0107 biz şey yapmıştık tekrar içmeye öyle alıştı. Anneanne babaanne görüntülü arayıp bakın şimdi nasıl içiyor alkışlayın falan diye gaza getirirdik. Huyunu bilirsiniz bir yerden yakalayın. İknayla içmezse biz antibiyotiğin yarısını döke saça içirdik sonra hastalığı tekrarlamıştı.
Smkyyyyyy Snglkargc_0107 bizimki de öyle kaşıkla su içiyorsa ilk öyle teklif et ikinciyi de şurubu olsun