caganalpmom Kızlar bebeğim 6,5 aylık grip oldu dün iki gündür çok kötü tıkalı evde serum fizyolojik felan açıyorum ama devam ediyor aizler neler yapıyorsunuz atlatamadık bir türlü ?
mommyim caganalpmom serum fizyo ile yikama yapin bilmiyosaniz yapmyi saglik ocaginda yada hastanede bir hemsireden yardim alabilirsiniz
Anatotales caganalpmom nevülizatör ile serumu buhar olarakta verebilirsiniz o da iyi geliyor. Ama ciğere iner eder kaygısı olursa doktora gidin.
Elmsnghn caganalpmom emziriyorsaniz siz sarımsak yutup bol bol emzirin ben öyle yapiyodum. Sarımsak gerçekten şifa. Ihlamur vs icirebilrisin. Bize doktor önermişti. Ama dikkat edin çok çabuk ciğerlerine inebiliyor özellikle burnu hep açık olsun.
snur123 caganalpmom benimkide 5 aylikdi burnuna 3 ker kez serum fizyolojik sıkıyordum birde nebulazotorle hava veriyordum başka da yapilcak birşey yok malesef ateş düşürücü de verebilirsin 1 haftada ancak atlattı peşinden 2. Olmusdu dikkat et o yüzden tedbiri elden bırakma
eozlem 2 gün ne ki 53 günlük bebem 2 haftadır hastaydı, insan yüzü de görmedi üstelik. Felaket bir salgın var. Sık sık burun temizliği+buhar+antibiyotik ile geçirdik 2 haftayı.