Marsila Evet kızlar ben anneliğe aşık oldum. Anne olmayı çok sevdim yeminlen bakacak durumda olayım yengem gibi doğururum da doğururum ana işte hem dünya pis yer hem bir bebeğin sorumluğu çok ağır hem bende mecal yok. Ama gerçekten anne olmak çok güzel değil mi ya 🥰
Birdunyabircennetannesi Marsila Annelik sorumluluğunun ağırlığını ben sevemedim ben Ama oğluma aşığım
Merid-1798 Marsila başlık efsane noluyor diye girdim 😅😅😅 Gerçekten annelik bambaşka iyi ki anneyim iyi ki babayım. İyi ki iki tane bal gibi evladım var sürekli bakıp bakıp şükrediyorum. 🥹🌷
Hivaa Marsila yemin ederim bende çok sevdim. Ama tek çocuk olacak artık başka istemiyorum Allah sağlık verdin hayırla büyütsün evlatlarımızı yeter.
sheesyelllow Marsila anne seni uzaya kadar çok seviyorum deyip kocaman kocaman öpüyor sonrada öperken sarılmayı unutmuşum diyo ya dünya dursun hep bu anda kalayım istiyorum ❤️ annelik başıma gelen en guzellllll çılgınlık ❤️
Marsila Merid-1798 Sde mi bu başlığa Çok gelirler diye düşünüyorum 😂 bir de boşuna Türkçe öğretmeni değilim daha ne başlıklar bulacam da burayı karıştırmak istemiyorum 😂😂
Marsila Hivaa Ay tek de kötü ya ben max 2 diyorum çünkü bir kardeşi olsun yine de biz 4 kardeşiz yani güzel ya
Merid-1798 Marsila kesinlikle gelen çok olur bizim linç tayfamız var ya bir şey olsada linçlesek diye düşünen 😅 o yüzden çok dikkat edici bir başlık 😅
Marsila sheesyelllow evet gerçekten bir çılgınlık hali. Rabbime şükürler olsun ki layık gördü evlat verdi. Ah canım kızım ben nasıl bırakıp işe gideceğim seneye ya
sheesyelllow Marsila ise dönmesi çok zoroluyor ama alisiyorsuniuz 3 buçuk aylıkken bıraktım anneme 🥲 iki buçuk yaşında kreşe başladı ☺️şimdi üç buçuk yaşında alıştık artık düzenimiz oturdu❤️ sağlıkla büyüsünler ❤️
_mom Marsila saçım dağınık evim dağınık uykum yarım çayım soğuk yemeğim soğuk ve basen ne yedim bilmem ama annelik mükemmel birşey
Marsila _mom Aynen öyle Rabb’im evlatlarımızı korusun kollasin. Her daim iyi insanlar çıkartsin karşılarına
Merid-1798 Marsila hazırlıklı olmanız da fayda var 😅 böyle başlık mı olur diye gelen olabilir ahahahah 😅 Ah annelik ne güzel şey bir kez daha şükretmem gerektiğini hatırlattınız bana 😅 bir de anne olup çalışmak zorunda kalmasak daha da güzel olacak 😅
Bebetooo_123 Marsila Kesinlikle öyle ben de oğluma aşığım ♥️Rabbim hiçbir anneyi evladıyla imtihan etmesin 🤲
Marsila Merid-1798 Ahahaa 😂 başlarım bu başlığa ne umutlarla girmiştim diyenler de mi 😂 Ay evet ya çalışmaktab nefret eder oldum kızım olunca keşke devlet 3 yıl izin verseydi
Marsila sheesyelllow helal olsun size gerçekten benim annem burada olsa ben de bırakır çalışırdım mecburdum çünkü ama kimsemiz yok nasıl güvenip emanet etcem birine onu düşünmekten anın tadını çıkartamaz oldum