NatashaRomanoff Kızlar masterchefte bu akşam koç yumurtasından yemek yaptırdılar eşime dedim ki domuzu falan geç inşallah haberimiz olmadan koç yumurtası da yememişizdir 😅
Leylaa_ NatashaRomanoff bulunduğum yerde çok şükür köfteci Yusuf yok 😂 artık dışarıdan yemek yemeği yasakladım . Hersey olabilir evde temiz temiz yiyelim dedim
gencmom_ NatashaRomanoff ay bizde oturuyorduk eşimle snep falan izliyorduk Bi video var ya Yavru domuzu tutup çeviriyorlar bide gülme sesi eklemişler o çıktı karşımıza birbirimize bakıp kahka attık 😂😂😂
Laden NatashaRomanoff şuan köfteci yusufta on numara et ve köfte vardır. Bu olaydan dolayı en iyisini yapıyordur. Asıl şimdi gidip yemek lazım😂
aleksandralarossa tmrs34 ay askım çocugu yeni uyuttum konudan cok fransız kaldım ay noluyo noluyo biri bana bastan anlatsın lütfeeenn
NatashaRomanoff Leylaa_ bende dışarıdan yemiyorum artık bu tağşiş listesi açıklandığından beri 😅 neden çünkü listede çok eksik var her yeri denetlemediler çünkü sadece ortaya çıkarmak istedikleri firmaları denetlediler 😁
Birdunyabircennetannesi Köfteci Yusuf olayı büyük ihtimalle kumpas Sırf burger MC gibi firmaların müşterileri düştü boykot yapılıyor diye Türk şirketini batırma kumpası Büyük ihtimalle bu şekilde diye düşünüyorum
NatashaRomanoff Birdunyabircennetannesi bende kumpas olduğuna inanıyorum ama dışarıdan bayağı bir yemek yiyebileceğimi sanmıyorum 🥲
NatashaRomanoff aleksandralarossa koç yumurtası=billur 😀 al izle bir nesil bu amcadan öğrendi ne olduğunu 😂🤣
Birdunyabircennetannesi NatashaRomanoff Dava açılmış zaten muhtemelen tekrar örnek alınacak ana kesim yerinden Ama bir süre sarsılacak köfteci Yusuf Şuan kumpas olduğı kesin olmadan zaten kimse gitmez Ama çok çok büyük ihtimalle kumpas Pandayı batırdıkları gibi Yusufu da batırmaya çalışıyorlar
NatashaRomanoff Birdunyabircennetannesi masterchefe hep konuk olarak gelen Bedri Usta var o bugün köfteci Yusuf’a gitmiş orada yemek yemiş ben inanmıyorum diye destek videosu çekmiş. Video sonunda da bugün Yusuf’a yarın size atılır bu çamur diyor kısaca 🙃
aleksandralarossa NatashaRomanoff anaammm hiç böyle bişey beklememiştim yaaa of keske cehaletim devam etseydi 😣🤣