tugbamiraym Kızlar 4 gün normal dolapta saklanıyormuş ya anne sütü, eben 4 gün geçmeden veriyorum ama sütün hepsini bazen birirmiyor, 1 saat sonra aynı sütü tekrar ısıtıp verebiliyor muyuz ?
sweetangell tugbamiraym içeceği kadarını ısıtıp verin ger kalanını sonra ısıtıp verin . Ayrıca 4 değil 3 gün . 3-3-3 kuralı var 3 saat dışarda 3 gün dolapta 3 ay buzlukta saklanır
3kedili2bebekli tugbamiraym hayır bir kere isitabilirsiniz malesef icmezse 1 saat içinde (oda sıcaklığında) çöp oluyor
karaniremm tugbamiraym ben 6 ay sağarak besledim ısıtıp veriyordum ama 3 günü geçmem dışarda 15 dakikadan fazla tutmam buzluktakileride zamanında vermeye dikkat ettim zaten sütün bozulup bozulmadığını kokusundan anında anlaşılıyo
sweetangell tugbamiraym karara göre değişiyor muymuş 😂 yani sağlık bakanlığı canı isterse 5 gün de olur mu diyecek 😂😂
karaniremm ipekkkkkkkkkkk kaynar suyun bardağın içine biberonuda onun içine koyup ılıklaştırıyorum 6 ay sağarak besledim en son yaz sıcaklarında pes ettim çünkü sütümle dışarı cıkamıyordum yazın anında bozulduğu için ziyan etmemeye özen gösterdim 2. Kez ısıtıp verdim bi zararını görmedim bebeğimde tosun gibi
ElvisDemir-moms elifbeyaztas buzlultan çıkan sütü önce dolap kısmına indirip erimesini beklemelisiniz sonrasında benmari usulü ısıtabilirsiniz direk oda sıcaklığına gelmez donmuş süt. Bir doktorun videosunda dinlemiştim
sweetangell elifbeyaztas aceleniz varsa olur ama yoksa dolabın soğutma kısmında erişmesini bekleyip sonra ısıtın