esengulyldrm sweetangell katılıyorumı önce avent aldım içindeli pipet sabit oldufundan içimi kolay olmadı munchin nasıl tutarsa tutsun içinde azıcık su bile olsa kolayca içebiliyor sadece çekimi kuvvetli olmalı ona da alışıypr zaten cok memnunum
sweetangell esengulyldrm öyle her pozisyonda rahat içebiliyor . Onlar alıştıkları için rahat içiyorlar hatta oğlum ona alıştığı için Abant ile içerken su boğazında kalıyo hızlı geldiği için 😀
mommount Munchkin öneririm. Hatta Nuk Magic Cup ı da öneririm bardaktan içmeye alıştırmak için harika bir suluk. Asla akıtmıyor ve pipetlilere göre temizliği çok kolay
mommyim mommount nuk magic cup bir numara bayadir bardaktan iciyor sayesinde hic pupetli suluk kullanmadik
Nazlimu_ scinar ikisini de kullanan bir veledin anası olarak kesinlikle munchkin diyorum. Keşke en başında onu alsaydım asla damlatmıyor. Ve suyu yatar pozisyonda bile çok rahat içiyor. Sadece çekimi biraz zor yani ben zor çektim ama kızım zorlanmadan içiyor
gezegenruhum scinar munchkin aşırı memnun kaldık . İçindeki ağırlıktan dolayı hiç bir zaman akıtma yapmadı. Kuzenimin eşi avent aldı kızına memnun kalmadı oda munchkin kullandı.