dertlikaval Merhaba Traveldan bıktım yatak pozisyonuna geçen hafif bebek arabası arıyorum önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim 🫶
cerkezkizi59 dertlikaval ben Kraft kullanıyorum çok memnunum 25 kg kapasitesi var kapanınca çok minik kalıyor
Cihangiriinannesii dertlikaval fazla bir bütçeniz yoksa babyhope Bella çift yönlü kabin bebek arabasını öneririm ☺️ kabin diye geçiyor ama kabinden biraz daha büyük yine de taşıması zor değil ve sürüşü güzel
Duygueda dertlikaval İki tane kullandım biri pierre cardin diğeri kraft ikiside tek hamlede kapanan cinsten. Ama kraft daha tok pierre cardin gevşek biraz
Beyzaveduru dertlikaval zaten sizin şu anda kullandığınız benek arabası da artık 2.el. Ben bu mantıkla 2. Arabayı ikinci ek aldımxç 😀
zyildiz dilarahlas bütçenize uygun https://www.e-bebek.com/luxus-luxus-hamilton-r-bebek-arabasi-antrasit-p-lxs-hmlt001 bu model var.Bende travel den sonra buna geçtim, hem az yer kaplıyor hem de hafif Bi model…
zyildiz dertlikaval çok memnunum, travel den sonra bu araba kuş gibi geldi.Çok sağlam, bagajda da az yer kaplıyor
esengulyldrm Bagi neo kullanıyorum ikinci aramaız kraftın büyük bir arabası vardı ondan sonra neo aldım inanılmaz memnunum
aslanasilannesi Cybex s 360 dönen 3 kademeli yatış pozisyonu kabin boy iyiki almışım arabaya çok rahat sıpoyoe