hatuncuk Oğlum 1 yaşına girecek ve hep sallayarak uyuyor salıncak da veya kundak da başka türlü uyumuyor ve gece de 1 saat en fazla 2,5 saatte uyanıyor sallayarak tekrar uyuyor yatağında uyuyor ama çok yorucu oluyor
aysegullcamm hatuncuk aynı sorun bende de var ve benim oğlum daha 3 aylık 😭 Asla uyumuyo kendiliğinden. Sallayınca da tilki uykusunda bildiğiniz ne yapmak lazım cidden ya
cokbilmismom hatuncuk 6 aylık bende hamakta sallayarak uyutuyorum nasıl bırakacağız böyle olup bırakan varsa yazsın ya
elosdef aysegullcamm siz daha yolun başındasınız salla dur yöntemine bi bakın isterseniz yavaş yavaş bırakırsınız ve günlük rutininiz var mı yoksa her gün aynı şeyleri tekrarlayıp uykuya götürün bir süre sonra bunları yaptığınızda uyuyacağını bilir
aysegullcamm elosdef uyanınca alt açma masaj yapma ilaçlarını icirme derken 15 dkka geçiyor sonra evde kucakta gezdiriyorum konuşuyorum vs salıncağı var asla onda oyalanmiuor hamak da var onda da sabit durmuyor asla hep agliyo hep hep hep
aysegullcamm elosdef çıkarıyorum ama en fazla yarım saat duruyo sonrasında ağlama krizleri. Oyuzden çok güvenip de cikaramiyorum