Kaymakliiball Hamileyken bebek emzirmek zehirler mi yaa etrafımdakiler hep öyle deyip korkutuyor ishal olursa acil doktora götür falan diyolar 10+3 hamileyim 1 yaşında kızımm cevaplarsanız çok sevinirim günde 1 kere yapıyor ama sarımsı sulu normal mi🙏🏻
ElvisDemir-moms Kaymakliiball yani dokunabiliyor bazı bebeklere benim teyzem oğluna hamileyken kızını emzirmişti ama onlarında bir bünyesi var bünyelerine bağlı tamamen 🙄
altinayicikinannesi Kaymakliiball merhaba benim emzirme danışmanım bunun doğru olmadığını söylemişti. Pek çok uzman şuan emzirilebişir diyor. Hatta doğumca da birlikte emzirme yapabiliyorsunuz. Tandem emzirme diye geçiyor
altinayicikinannesi Kaymakliiball planlı gebelik miydi acaba? Benim kızım da bir yaşında merak ettim nasıl olacak doktorunuz büyük olanı taşıma vs gibi bir şey dedi mi ya da destek alıyor musunuz ikisi birden nasıl olacak planladınız mı?
Kaymakliiball altinayicikinannesi evet görmüştüm Doktor’um ve ebe de aynı şeyi söyledi emzirebildiğin kadar emzir diye ama şimdi etraf öyle deyince de bi korkmadım değil açıkcası bide kakası bu renk olunca
ElvisDemir-moms Kaymakliiball inan bilmiyorum deneme yanılmayla öğrenilebilir ki zaten sütünün tadı değişiyor diye biliyorum bebeğin bunu anlayıp emmek istemeyebilir
Kaymakliiball altinayicikinannesi ben hep böyle olsun istedim kızım 7 seneden sonra oldu beklemek istemedim planlıydı yanii destek olacak kimse yok ama bu kızımda da zor günler geçirmeme rağmen pek etkilemedi psikolojimi normal şeyler deyip ilerledim