Rumeysa_arya4 Merhaba kizlar 15 günlük bebeğim var ve emzirimce,mama verince sürekli kusuyo sizce neden olabilir ve mama yapınca kaç CC vermeliyim sizce kilo alabilmesi için lütfen yardım eder misiniz kusmasinin önüne nasıl gecebilirim
bisenakillisinzaten Rumeysa_arya4 çok geliyordur. Ama nasıl kustugu ne zaman kustugu da önemli. Mesela beklendikten hemen sonra mi kusuyor fışkırarak mi kusuyor ?
Rumeysa_arya4 bisenakillisinzaten Bazen bildiğin hepsini çıkarıyor bütün biberon ağzından geliyo üstünü değiştirecek kadar gerçekten artık psikolojim bozuldu 😞
neslihanada Nekadar miktarda kusuyor mesela ? Kusma normal sayılıyor ama az miktarda fazla yedinden kusuyorlar gaz çıkarırken az miktarda kusuyor bebekler mesela ama fışkırır tarzdaysa doktora gidin
Rumeysa_arya4 neslihanada Bazen çok az çıkarıyor bazen de gazını almak için memeden alınca bütün hepsini çıkarıyor gerçekten artık psikolojim bozuldu 😞
bisenakillisinzaten Rumeysa_arya4 ayy benim kızımda öyleydi emdigini kusardı 6 7 aylıkken anca duzeldi
Rumeysa_arya4 neslihanada Acaba fazla mi yapıyorum diyorum kendi kendime çünkü bazen 1 ölçek veriyorum bazen 2.. 2 verince öyle yapıyor 1 verince hemen meme istiyo sonra kusuyo
neslihanada Rumeysa_arya4 daha çok küçük emmek istemesi normal önce emzirip sonra mama teklif edin tam tersi 2 ölçeği bitirmeden alın ağzından fazla beslenince atıyordur ozaman canım