Merhaba hanımlar dün bebeğimin 2. Ay aşıları yapıldı. Eve geldikten sonra (saat 13.00) tüm gün uyudu uyandığı zamanlar uyutmamaya çalıştım ancak hep uykusuzluk ağlaması yaptı. Ben de tekrar uyuttum Gece 3 e kadar derin uyudu 3’den sonra saat başı ağlayarak uyandı. Pış pışlayarak uyutuyorum normalde pışpış diyince ağlamasını kesip gözlerini yumuyor uykusu olunca her pış pış dediğimde uyudu yani açlıktan altı kirli olduğundan ağlamıyor diye düşündüm. Gece çok zor geçti sabah gülerek uyandı ama bugün gün içinde hep huzursuzdu uyutuyorum 10 dakika uyuyor Uyanıyor ağlıyor mızmızlanıyor oyuncakları dikkatini çekmiyor vs tekrar uyutmaya çalışıyorum tam dalıyor gibi tekrar başa sarıyoruz derin uykuya dalamıyor. Bir de benim sütüm başta az gelmişti mamaya başlamıştık biberona alıştı ben sağarak sütümü çoğalttım şimdi de meme reddi yaşıyoruz doktor biberon verme emzir 10 gün sonra Kilosuna bakalım dedi. Uyku hali olduğu için emzirebildim dünden beri ama uyumaması acaba açlıktan mı diyorum yoksa aşıdan mı . Emiyor hatta meme reddinin aksine memede kalmak istiyor benim kokumu istiyor sanırım. Aşı huysuzluğu ilk gün olur diyorlar böyle 2. Gün de yaşayan var mı yoksa bebeğimin uykusu varda doymadığı için bir türlü uykuya geçemiyor mu