Hazine_aykut Kızım 10ay13 günlük desteksiz oturuyor emeklemiyor sadece sürünüyor ve tutunarak kalkma hala daha yok acaba normal midir birde sadece ayaklarının üstünde duruyor adım yok sizlerde nasıl
Sblbyrl Hazine_aykut benim minnakta 10 ay 9 günlük desteksiz oturuyor sürünüyor ayakta duruyor emeklemiyor elinden tutulduğunda 2-3 adım atıyor gerisi yok ☺️
Saribidik Hazine_aykut biz 9 aylığız emekliyor, koltuğun kenarından tutunup kalkıyor, ellerinden tutunca adım atıyor ki yürümesine yardımcı almıştık onunla da yürüyor. Her bebeğin gelişimi karakteri farklı. Belki emeklemeden bir gün pıtır pıtır yürüyen bir bebişle güne başlarsınız😍
Usakliomer Hazine_aykut kiyaslama yapmamanizi tavsiye ederim simdi birsuru kisi yazacak şunu bunu yapiyor diye üzülürsünüz. Her bebek farklidir illa ayni anda ayni seyleri yapacak diye bi kural yok
behay Hazine_aykut canim ,benim kiz sürünüyor, emeklemeye çalışıyor fakat olmuyor daha, desteksiz oturuyor, ve bir yerlerden tutup kalkmaya çalışıyor ama daha beceremiyor. Her bebek farklidir. ☺️ Allah bütün bebekleri korusun🤲🏻
Hazine_aykut Sblbyrl tutunarak kalkıyor mu yatar pozisyondayken falan kendi oturma pozisyonuna geliyor mu acaba
Nazliprensesinannesi Hazine_aykut her bebek ayni degil ki kuzum baska bebislerle kiyaslayip moralini bozma sakin benim yegenimde hicbiri yoktu1.5 yasinda yurumeye basladi sagligi yerinde sukur simdi kosturuyor anasini pesinden 🤭
Saribidik Hazine_aykut bi arkadaşımın da bebeği bizden 4 ay büyük, benim bebeğim emeklemeden diyordum ne güzel emekliyor aman özenme emeklemediğinde daha rahatsın. Şimdi anlıyorum ne demek istediğini 🤭 şimdi de onun ki yürüyor düşe düşe 🤦♀️ gördükçe evet emeklemesi daha iyi sanırım diyorum🤷♀️yani hareketlendikçe bakım zorlaşıyor. Mutfakta yanımda dursun biraz ortalığı toplayım yemek yapıyım derken çekmeceleri açıyor kafasına vuruyor eline bişeyler verip oyalansın istiyorum olmuyor paçamdan yukarı asılıyor düşüyor 😂 zor zor hareketsiz pusetinde yatarken her şey kolaydı 😂 gerçi Allah sağlık versin işin şakası. Siz de acele etmeyin. 😘
Hazine_aykut Usakliomer yok bn kıyaslamak için değil sadece görmek için sordum üzülmem ben öyle şeylere farkındayım her bebek farklıdır
Ps06 Hazine_aykut bizim 9 aylık tam ama ne bi emekleme nede sürünme az bişey oturuyor yürüteç le fıldır fıldır geziyor ama 😂
busra37 Hazine_aykut 10 ay 14günlük kızım ☺️ emeklemiyo yattığı yerden kendi kalkıp oturuyo. Sürünüyo adım atıyodu destekli vede ilk adım arabasıyla taa ki 26 gün önce bacağı çatlayıp alçılanana kadar 😣 ama şimdi bile yapıyo adım attırmıyoruz ama çok meraklı bence alçı olmasa türüme hızlanabilirdi. Her bebişin gelişimi hareketi farklı sağlıklı olsunlar inşaAllah ☺️ bende siz gibi meraklı ve aceleciydim böyle bi imtihanla karşılaştık..
Elifhan37 Benim oğluşum da 9aylik poposunun ustunde bir yerlere gidiyo ve bikac gündür koltuklar a tutunup kalkıyor
Bensum Benim kızım 8 ay 23 günlük desteksiz oturuyor biraz sürünüyor. Yüzüstü düştüğünde kendini ancak toparlayabiliyor. Halen sağa sola dönemiyor,yuvarlanamıyor. Tutunup ayağa kalkamıyor Ayaklarının üstüne basamıyor. Biraz tombul. sanırım bu yüzünden geriden geliyor