y_mervee1 Kızım 15 aylık kart falan gösteriyorum bul tak falanda var ama göstermiyor şarkıda söylüyorum hayvanlarla alakalı nasıl öğretebilirim fikriniz varmı?
Ucansupurge y_mervee1 tam manası ile öyle öğrettim. Sen şarkı,parmak oyunları,tekerlemeler söyledikçe zamanla oda sana katılır
One-life y_mervee1 siz aynı şekilde devam edin 14 aylık oğlum bizde çok oynuyoruz kartlarla mesela çiçeği bi türlü öğrenemedi diye bunalıp duruyodum. Koklayarak gösterdim hep. Geçenlerde çiçek şeklinde anahtarlığım var onu almış kokluyor. Bence öğreniyorlar beyin kodluyo zamanı gelince gösteriyorlar
Aklimideliricem Ben hayvan kartlarından 6-7 tane önüne koydum önce isimlerini söyledim sonra hadi köpeği bana ver dedim sonra hadi kuşu ver dedim öyle öyle öğrendi oyun yaptık yani sürekli onu oynuyoruz meyve sebzeleri de öyle öğrettim
ymc516_ Bıkmadan oyun şeklinde kartlarla olabilir kitaplarla olabilir önce ismini söyleyin sonra seslerini çıkartın. Onlar zamanla taklit etmeye ogremneye başlıyorlar.hayvan seslerini çıkartıyorlar