Ylnsln Kızlar bebişlerinizin gaz problemi ne zaman bitti veya azaldı. Bu gaz sorunu ne zaman bitecek bilmek istiyorum:(( haftaya 3 aylık olacak bebeğim
mavii_98 Ylnsln bizde de aynı durum henüz 2 aylığız doktor probiyotikli gaz damlası önerdi bize onu kullanıyoruz şimdilik
sencokbiliyon Ylnsln 3 buçuk aylıkken tamamen bitti. Şuan 7 aylık. Bir daha hiç gaz sorunu yaşamadık maşallah.
tazeanne_- Ylnsln erkek bebeklerde daha uzun sürüyormuş benimde oğlum 46 günlük ve kolik bir bebek 6 aya kadar yolu var dedi doktor ama inşallah hemen biter
sencokbiliyon tazeanne_- cinsiyeti kızsa ve kolikse yine 6 ay sürebilir. Yani erkek olup hiç gaz sancısı olmayan bebiş de olabiliyor, kız olup kolik olan da 🥴 Yeğenim kolikti 6. Ayda bitti. Denemedigimiz yöntem kalmıyordu. Hamak beşik gerçekten çok kurtarıcıydı.
tazeanne_- sencokbiliyon benim kızımda kolikti ama oğlum kadar zor değildi oğlum uyanık olduğu sürede hep ağlıyor susturamıyorum tabi gün geçtikçe daha iyi oluyor diyorum ama bir bakmışım daha kötü oluyor
sencokbiliyon tazeanne_- Kolik çok zor çooookkk. En iyi ilaç zaman. Canı gönülden diyorum ki, Rabbim yardımcınız olsun 🌹 inşallah bir an evvel biter. Her gün akşam kolik saatinden önce sıcak bir banyo, sonrasında bir güzel masaj tavsiye ederim.
krdlnege Ylnsln Gaz çorabı önerdi yakınım e bebekten aldık gerçekten faydasını gördüm çocuk rahatladı sizde alın giydiriyorum çok sürmüyo rahatlayıp uykuya geçiyo