asiltoss 3 aylık bebeğim artık beni emmek istemiyor azgını açmıyor meme vermek istediğimde 120 ml mama içiyordu 2 aylıkken mama miktarını da 150-180 arasına çıkarmam lazımsan hep 100 ml düştü içmiyor. Ne oluyor artık çıldırıcam üzüntüden
tazeanne_- asiltoss meme reddi yaşıyorsun biberondan içiyormu pes etme seni emmediyse biberonda verme acıkırsa mecbur emecek
Ylnsln asiltoss meme reddi çok normal bu aylarda. Emme pozisyonunu değiştir yatarak amzirmeyi dene ya da pilates topunun üstünde zıplıyor gibi koltuk da zıplayarak emzir.
Metosunanneesi asiltoss bizde 3 aylıgız bebegim aynı durumda doktor bu dönemde oluyor dedi etrafa bkamaya basladııgı icin benim bebegimde emmiyor hiç aglıyor 🥹🥹
asiltoss tazeanne_- cevredeki insanlar yüzünden iyice stres oldum zayiflar çocuk meme emiyor mu mama içmiyor mu kılo almıyor mu dedikleri için stres oluyorum çocuğuma yetersiz miyim diye
asiltoss Metosunanneesi evet ya sanki bir şey olmuş bir yerine gibi ağlamaya başlıyor meme verince ne yapıcagımı şaşırdım
Metosunanneesi asiltoss bende üzüldüm kafaya takıyorum birde aşırı saç dökülmem var taka taka sacım daha fazla dökülüyor