yagmurkokusu_ artikbiranneyim ne şikayetle gittiniz acaba ya birde hangi doktora gittiniz. bende söyledim dün doktoruma magnezyum verdi ekstra onlylife dha verdi kan tahlillerime bakmadan halsizlik uyuşma hissediyorum dedim biraz dirençli uyanmak istiyorum diye söyledim.
byzyldz yagmurkokusu_ dediklern magnezyum eksikliğinden oluyor o yüzden vermiştir ama ayrıntılı değer baktırmak istiyosan dahiliyeye gidip şikayetini söyleyip baktırabilirsin
artikbiranneyim yagmurkokusu_ dahiliyeye gidilebilir. Ben hamilelikten sonra dvit bırakmadım imom omegadan latteye gectim emzirdiğim için daha dinç kalkıyorum suan memnunum. İçinize sinmiyorsa hormon tahlili de yaptırın derim tiroidden de olabilir
yagmurkokusu_ byzyldz magnezyum ekstra onlylife verdi içinde hepsi vardı saçlarımda çok dökülüyor son zamanlarda dedim 2 tane verdi.
yagmurkokusu_ artikbiranneyim evet gideceğim kısa zamanda kendimi çok zorluyorum saçlarımda aşırı dökülmeler olmaya başladı korkuyorum artık bu verdiklerini de artık bir kan tahlili yaptırayım öyle alayım belki dahiliye başka ilaç verir eder ekstra ekstra ev ilaç doldu artık