Dream64 7ay 8 günlük maşallah çok güzel ilerliyoruz 5 ayda başladık ek gıdaya biraz zorlanıyor dişi patlamak üzere onun dişnda çok güzel ilerliyoruz sabah kahvaltı yaptırıyorum 9 gibi bazen kendi yaptığım bebe büskivisi bazen labne yumurtanın sarısı patates püresi felan her gün değişik bir şeyler verıyorum kahvaltıda sonra biraz oyalıyorum uyumaya getiriyorum emiyor uyuyor maksimum 45 dk uyuyor uyanınca biraz daha emmek istiyor ama fazla değil tahillı pirinç unu ile muhallebi yapıp veriyorum öğlen gibi içine muz koyuyorum onunla epeyce duruyo yedirmiyorum baya bir süre birşey su felan içiyo uyku saati gelince uyuyo uyurken emziriyorum bi daha akşam eşim gelene kadar ek yemek vermiyorum emiyor meyve veriyorum eşim gelince de biz yemek yerken mama sandalyesine oturtuyorum çorbasını yediriyorum uyku saati de 7 buçuk 8 gibi eğer yemeği geç yediysek hiç birşey vermiyorum emiyor uyuyor ama uyku saatini geçirdiyse erken yemek yediysek bebek muhallebisi yapıyorum yedirip uyutmaya çalışıyorum açıkçası hergün farkli şeyleri vermye özen gösteriyorum