Elfmom1234 Kızım 9 aylık gece beslenmesini kesmemi söyledi doktor, nasıl yapacağım bilmiyorum kızım acıkınca kıyameti koparırcasına aglıyor susturamıyorum ta ki emmeden susmuyor. Siz nasıl yaptınız önerileriniz var mı?
ZeydsMom Elfmom1234 anne sutu aliyorsa niye boyle erken kesiliyorki gece beslenmesi. Acikinca tabiki beslenmeli bu nasil bisey ya. Tsbiki ac uyuyamaz. Aliskanliktan degilki acliktan besleniyor uyormus
oglumubeklerken Elfmom1234 valla 21 Ay emzirdim hem gece hem gündüz. Yani kesmeyi başarabilen illa ki vardır ama ben gece memesini kesmeyi memeyi tamamen kesmeden başaramadım o dönem. Daha küçük aslında bebisiniz de.
sevimailesi Elfmom1234 gece emmesini 1 yaşında kestim sdce gündüz emiyoruz gece emzirmek yerine muz du süt dü o tarz şeyler yedrp iciriyorym gece uykusu bile düzene girdi gece emmeyi biraktirdgimdan bu yana
Zlm Elfmom1234 babası uyutsun gece uyanınca ne kadar aglasada vermeyin alisacaktir daha küçük 4 5 gece sonra alışır
Elfmom1234 ZeydsMom cok hızlı kilo alıyor doktor böyle giderse obez olur, onun saglıgı için kesmemi istıyor
Elfmom1234 oglumubeklerken işte cok hızlı kilo alıyor doktorumda fazla kilo saglıklı değil dedi, zaten sürekli uyanıp duruyor uyusa daha iyi olacak onun için de
Eylulbebek sevimailesi nasıl kestiniz acaba benimde kesmem lazım ama kendimi hazır hissetmiyorum çünkü meme emerek uyumak istiyor çoğu zaman memede uyuyor öylr yatıyorum gece milyon kez kalkıyor emmek için
hepoyleolurzaten__ Emzirmeyi 1 yaşındayken kestim geceleri kalkıp su içiyor kızım 21 aylık nasıl kese bilirim tavsiyelerinizi ala bilirmiyim
Elfmom1234 Zlm babasına daha alışmış değil, eşim bi aydır yoktu görevdeydi yeni geldi. Bi ay olmayınca unuttu yabancılıyor
sevimailesi Elfmom1234 wallahi cnm ben hemen alismaz diye düşünerek başladım ama ilk gunden alıştı benimki suyunu verdim meyve puresini verdim yatrdim direk uyudu 🤲🤩 o gündür bu gündür 4 aydır aynı şekilde devam ve 4 aydır uykumuz daha düzenli birde artık büyüdükleri için anne sütü doyurmuyor dışarıdan verirdim için doyuyor bu sefer gecede kalkmıyor 1 kere kalkiyor sabaha kadar darısı sana ins cnm🤲
Elfmom1234 sevimailesi masallah sizinkine, insallah canım cok istıyorum böyle ikimizde uykusuz kalıyoruz
yigitinannesi41 Elfmom1234 bize de aynısını dedi ama emmeden durmuyor ve çok sık kalkıyor ne yapacağım bilmiyorum
Elfmom1234 yigitinannesi41 iki gecedir deniyorum yok susmuyor ya aynı seyleri yasıyoruz, ne yapacagıma sastım. Suyla deniycem bu aksam insallah olur
aslannn21 9 ay 19 günlüğüz 9 gündür bizde uğraştayız 9. Gün yani dün gece kıyamet koptu normalde uyku eğitimi aldık çok uyanan bir çocuk değildi uykusu düzenliydi şimdi bırakmaya çalıştığımız için sanırım sürekli emmek için kalkıyor su verip babasına bırakıyorum yok umarım başarırız
Nika Elfmom1234 emziriyo musunuz mama mı veriyosunuz? Ben de kesemiyodum mememe sirke sürdüm öyle daha kolay oldu
Elfmom1234 Nika emziriyorum, gece sürüp sabah siliyor musunuz? Tamamen sütten kesmek istemiyorum sadece gece için.
Nika Elfmom1234 evet biraz suyla yıkıyorum tamamen tiksinmiyo sadece sirkenin kokusunu aldığı zaman emmiyo almadığı zaman emmeye devam ediyo