prensinanasi Kızlar 6 aylık bebem var oğlum şimdide başım dönüyor amanıınnnn hamileiyim yoksam….. Sizde böyle olan varmı aranızda kiiiiizzzz. Aboooo korkuyorum dhmxhdkdjdjd( korkuyosan korun demeyenler gelmeden help)😂😂😶🌫️
nur1824 prensinanasi belki kan değeriniz düşmüştür, demir eksikliğiniz vardır ondan başınız dönüyordur. Bir gebelik testi yapın isterseniz gününüz geçti mi bilmiyorum ama
cokbilmismom prensinanasi biz ne yapabiliriz peki bu durumda gidin test yapın😂😂 içimizde müneccim falan varsa bilemem tabi
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala prensinanasi O değil de her başı dönen hamile mi oluyor 🤔(ciddi soruyorum) Korunmasız ilişki yaşadıysan, şuphe etmekte haklısın
1sirinannesi prensinanasi Kız biz gebelik testimiyiz nereden bilecez, her baş dönmesi hamilelik olsaydı, ben 40 kere hamileydim şimdiye. 🤣
ASnowflake prensinanasi kız her başı dönen hamileyse ben 40 kere doğurmuş olmam lazım hiç yerinde durduğu yok meretin 🤪
ASnowflake prensinanasi öyle anlaşılması çok zor bi test alıp yapın en iyisi erken gebelik testi olandan