Nazlcan Merhabalar oğlum 4 ay 7 günlük tüm hareketleri aktif olarak yapabiliyor dönüyor elini uzatıp istediğini almaya calışıyorz tutuyor ama başını en fazla 10 sn tutup. Bırakıyor sizce bu normali hanımlar cok tedirginim yakın zamanda doktora götürücepim
Misskokulum Nazlcan çok da büyük degil bence normal ama sen yine de icin rahatlasın diye göster bi doktora
galadriel Nazlcan bizde 4 ay 7 günlüğüz ama benim oğlum daha dönmüyor.Eline oyuncak verince tutuyor başını da tutuyor.Hepsinin gelişimi farklı galiba.
Ertugrulun_Annesii Nazlcan benim bebeğim de 4 ay 6 günlük 💙 oyuncak elinde tutuyor agzina filan goturuyor ama dönmüyor ,başıni dik tuttuğu da oluyor ama çok az
Happiness87 4 ay 7 günlüğüz dediğin herşeyi yapıyor benim oğlum da kucağımdayken oturmak için doğrulmaya çalısıyor ama yüzüstü yatırdıpımda kafasını çok iyi kaldıramıyor. 1 2 sn sonra yatıo yine. Normal mi ben de bilmiyorum
Toprakdnrr Nazlcan 4 ay 3 günlüğüz bizimkide kafasını kaldıramıyor doktora sordum normal dedi canım. Biraz kafamızda büyük 😀 bence ondan kaldıramıyor
Nazlcan Toprakdnrr ya bizim kafada küçük ama😂bencede şu an cok küçükler kasları gelişsin diye sık sık yüzüstü koyuyorum