aylinburay üç aylık oturmak istedi kucakta tam dik değil eğimli az otirtuyordum ağlıyordu 4 aylık daha dik kucakta oturmak istedi şimdi de kucağımdan aşağı kaldiriyor kendini ve yerde oturmak istio. Az önce denedim 1 dk boyunca oldu gini oturdu dik oturdu biseye elini attı da öyle devrildi. Eğer oturdunda dik durabiliyor bedenini taşıyor başı dik duruyorsa destekli oturt her bebek bir degildir biraz onların isteğine göre gidio gelişimleri benim ki de beş ay üç günlük. Bu arada sesini keşfetmişti ama arttı sürekli bağırıyor bişey istedinde bağırıyor istedi şeye gitmek istio bağırıyor mutlu yine bağırıyor hep çığlık bide tıs demeyi öğrendi gece saat 12 tıs tısss diyip durdu ve oyun istedi normalde ,en geç 9 da yatan bebekti atak diyemem ama bambaşka bir bebek. Oyun halısıni çok seviyor odamda makyaj masami görünce heyecanlanio yani a gidince hepsini deviriuor sofrada elini sürekli sofradaki tabaklara atio vermeyince ağlıyor 4. Ayda dönüyordu ama bıraktı dönmüyor artık kendi etrafında popo üstü dönüyor ama yüz üstü sırt üstü dönmeyi bıraktı