Kinders Kizlar saglik ocaginin verdigi demir ilacini almadim. Ocean microfer damla versiyonunu kullanacagim ogluma. 4aylik kac damla vermem gerekiyor bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim. 7kilo bebegim
Nurm23 Kinders merhaba eczaneye sorarsınız daha sağlıklı olur kilo başına veriyorsunuz öyle hatırlıyorum
sosyologsmom Kinders 2 gün önce doktoruma sordum kilosu x2 Benim bebe 6200 dü ister sabah akşam 6 damla şeklinde ver ister günde tek seferde 12 damla ver dedi açken verebilirsin verdiğinde en az 1 saat yememeli yada yedirdikten 1 saat sonea verebiliesin emilimi için
Kinders Nurm23 saglik ocagindaki hemsire orada verdikleri damla icin 7damla demisti ama onu almadim. Oceanda da aynimi oran blmiyorum dediginiz gibi sorayim eczaciya
Esrasnyz Benim oğlumda 4 aylık 7 kilo hergün 1 damla veriyorum doktor kilosundan dolayı 2 bile versen birşey olmaz dedi ama yinede 1 damla ver sağlık ocağınınkini kullanma zaten iyi değil aynı damlayı kullanıyorum ocean kırmızı kutu
Kinders Esrasnyz yanlis anlamis olabilirmisin canim arastirdim da her marka icin degisiyor damla sekilleri. Ocean 7kilo bir bebek icin 16damla diyor bir doktor instagramda. Sen yine bir sor istersen
barlassko Kinders sağlık ocağındaki demir damlası için bana 4 damla dedi ama ben senin gibi ocean aldım eczacı ona da 4 damla dedi anlamadım. Dr.Osman Gönülal da kilo başına 1 damla diyor. Sağlık ocağında çalışan ebe arkadaşımda 4-5 damla yeter diyor aşırı karışık bir durum ya
ilenalemin Kinders ben de yeni başladım.kilo başı bir damla.iki damla diyenler de var ama ben mama da veriyorum onda d aazcık demir oluyor o yüzden bir damla.ama demir ilacını vereim bebeğim yeşil kala yapmaya başladı normal mi acaba ya
sekerportakali9 Kinders ben demiron kullanıyorum oceanın içeriği temiz değil diye duymuştum. Demironuda kilo başına 1 damla veriyorum