dilek_zehra Cocuklariniz oglen uykusunu birakdimi? Kizim sabah 8de uyaniyor ve 3gundur oglenleri uyumuyor bir saate kadar yaninda uzaniyorum yok uyku gelmiyor
aselikra4 dilek_zehra 1 ocak doğumlu kızım 7 aydır kendi istediğiyle öğle uykusuna yatmıyor. Akşam 9 gibi uyuyor sabah 7 de uyanıyor
kidshappy dilek_zehra 2020 31 Ocak kızım var. Sabah 7_7.30 da uyanıyor öğlen 1 de öğle uykusu yapıyor. Akşam 9 da uyumuş oluyor. Kreşe gidiyor bu düzen orada da geçerli
dilek_zehra kidshappy bizdede aslinda oyleydi 3gun onceye kadar ama bizde 21:30da aksam uykusuna yatiyordu simdi oglen uyumuyor diye 21:00da axsam uykusuna yatiyor acaba beyin gelisimine zarari olurmu oglen uyumamasinin
kidshappy dilek_zehra bende bu ikilemdeyim canım ama benim kızım kendisi istiyor çok hareketli yoruluyor zaten. Ama istemiyorsa bence erken bı yaş değil 2 yaş ve öncesinde bile öğle uykusunu bırakanlar var
dilek_zehra kidshappy evet internetde arasdirdim 3yasindan sonra normalmis ama endise etdim bi burdanda sormak isdedim acaba ayni durumu yasiyanlar varmi diye doktoruda uyumuyosa zorlama dedi zaten kilosu falanda yerinde