melekaryan Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bahçede kıyafet seriyordum kedi kakası vardı kızım parmağını içine sokup ağzına koymuş 20 aylık tükürerek yanıma geldi dilinin üzerinde çok az vardı ne yapacağım
YumukluSucurtaa melekaryan doktora götürün geçen benimki kendi kakasıni yedi sıkıntı olmadı ama kedi kakası hastalikli olabilir
Minel-inannesi melekaryan kedi kakasi riskli toksoplazma olabiliyo, parazit olabiliyo. Vakit kaybetmeden acile götürün. Bizide son durumunuz hakkinda bilgilendirin, aklimiz sizde
Peeri melekaryan bağışıklığı güçlendirecek şeyler yapın. Sarımsak bal limon kürünü ver sabah akşam. Sebze meyve çiğ kuruyemiş yedir. Hasta olursa bile hafif atlatsın. Her durumda bağışıklık önemli.
CeydaST kubra00k kız kusacam ay 🤮 bu çocuklar bizi perişan edecek he. Doktora götür kuzum ne olur ne olmaz
Aklimideliricem Bencede her ihtimale karşı bi doktora danışın kedi kakalarında toksoplazma olabiliyor. hamilelere tuvaletini değiştirmeyin diyolar hatta.
heygorl Benim oğlan da yedi bebekken kedi kumu. O kadar dikkat etmeme rağmen maalesef. Ben de tedirgin olmuştum çünkü parazit sorunu vb olabilir valla gözlemledim ve bolca yoğurt kefir falan yedirmiştim probiyotik vermiştim
Minel-inannesi melekaryan olmaz inşallah 😊 bol probiyotik, yoğurt, kefir tarhana, turşu, sogan. Bagirsaklari saglam, bagisikligi güçlü tutun bu dönemde
Peeri Ardenaden instagramda Hastalanmayancocuk sayfasında gördüm. 4-5 sarımsağı küçük küçük doğra üzerine bir çay kaşığı bal 3-4 damla limon sıkın karıştırıp yedirin. Oğluma yemek arasında hissetmeyeyi kadar küçük küçük veriyorum. Bazende fark ediyor yemiyor. Ben kendim sık hastalanan. Biriyim ne zaman kırgınlık hissetsem yapıyorum iyi geliyor. İlaçsız geçiyor.