buglemannesi Kızlar 7 aylık bebegim var sadece bir defa geri çekilme ile ilişki yaşadık 10 gün geçti reglim geçen hafta gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı acaba erken olduğu için mi çıktı erken gebelik testi yapsam çıkar mi
ipeksiiimom buglemannesi bence regliniz geçtikten sonra erken gebelik testine gerek yok kaset test de doğru sonuç verir. En iyisi kan verin
Merid-1798 buglemannesi benim adetim düzensiz olurdu ilk kızımda test yaptım yaptım çıkmadı 10 15 tane yaptım ama erken gebelik testi kaset testi olsun hiç çıkmadı.3 ay adet olmadım 4. Ayda doktora gittim 3 aylık hamile olduğumu öğrendim. Adetiniz geçti ise bence kan verin en doğru sonucu almak için. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin ❤️
buglemannesi ipeksiiimom bebekten önce adetim düzensizdi zaten ama doğumdan sonra hiç gecikme yasamamistim kaset testi yaptigimda bir gün geçmişti adetim
ipeksiiimom buglemannesi ben adetimden 2 gün önce kaset testle öğrenmiştim eğer geç döllenme değilse kaset testte çıkması gerekiyor bence
ipeksiiimom buglemannesi ben olmadığımda soğan suyu içiyorum ertesi güne oluyorum ne kadar faydalı bilmiyorum ama ise yarıyor
Merid-1798 buglemannesi korkmayın korkmayın kan verin içiniz rahat olsun ☺️ varsa da Rabbimden yiyecek içecek rızkı var demektir yoksa da Rabbimden hayırlısı için dua edin 🌸