Filiz1110 Merhaba emziriyorum süt ve yumurtaya diyeti yapıyorum diyet yapan anneler kahvaltıda patates dışında ne yiyorsunuz besleyici sütümün kalitesini arttıran şeyler yemek istiyorum kahvaltıda ama hep patates yerken buluyorum kendimi
crybaby Filiz1110 domates salatalık. Kuru domates , yeşillik, hamur işi yememeye çakılıyorum ama arada yiyorum doymuyorum, suyla yulaf yapıp yiyorum , meyve mutlaka ,zeytin çeşitleri falan
mineksu Protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalış kuzum.Ceviz hergün mutlaka ye. cevizli salatalar yap arada kendine.Haftada 2 kez balık tüket
Filiz1110 mineksu çiğ domateste yeme dedi doktor onuda tavada pişirip yiyiroum bazen patates salatası yapıyorum içine ceviz badem koyup ama her sabah onu yemekten sıkıldım balık yiyorum evet akşam yemeklerinde sıkıntı yokta kahvaltı sıkıntı peynirsiz yumurtasız
Filiz1110 crybaby crybaby malesef hamur işi yeniliyo evet bmde öyle ekmek hiç yemezdim ekmek yeme olayım arttı
crybaby Filiz1110 benimde ya hiçte sevmem ama doymuyorum bide insan daha çok acıkıyor ne güzel bütün kiloları vermiştim geri aldım 2 kilo