mombabyy Yengemin sonucu bu kızlar sizce kaç haftalıktır 😂😂 haberi bile yoktu biz zorladık git kan ver diye bana 3aylik falan gibi geldi ya 😂
Zeynonunmomu mombabyy beta ile kaç haftalık olduğu belli olmaz son adet tarihinin ilk gününden hesaplanır tam haftası
Glrmila mombabyy aynisini ben yasadim degerim 100.0000 di merkezde kullanilan cihazin en yuksek degeriymis fazlasini göstermiyor demislerdi sonuc 9 haftalik hamileydim
Btltha mombabyy beta ile haftası belli olmuyor canım ama doktora giderse doktor aşağı yukarı bir tarih söyleyecektir
Glrmila Zeynonunmomu degeri yüksek oldugu icin ilerlemis gebelik olabilir ama tabi son adet tarihi de önemli
mombabyy Zeynonunmomu yine de bir fikir çıkar bence sonucta bu degerde biri 5 haftalik olmayacagina gore son adet tarihini de bilmiyor
Zeynonunmomu Glrmila olabilir tabi ama ikiz gebelik vs de de beta yüksek çıkıyormuş en kesin sonucu doktora gidip ultrasona girince anlarlar
Zeynonunmomu mombabyy nasıl bilmiyor düzensiz mi adet tarihi yani yoksa biz normalde günü gününe takip ediyoruz ya günümüzü 😄
Glrmila Zeynonunmomu tabii oyle bir ihtimalde var ama son adet tarihi agustos demis arkadaş yuksek ihtimal ilerlemis gebelikdir. Saglikla gelsin diyelim 🌸
Glrmila mombabyy son adet tarihi de önemli agustos dediginize gore benim yaşadığım gibi muhtemelen ilerlemis bir gebelik olabilir Hayirli olsun bizede yazin sonucu merak ettim 🌸
Zeynonunmomu mombabyy hahaha olabilir ben küçük kardeşim doğunca 16 yaşındaydım annem menepoza giriyorum diye gitti hamile olduğunu öğrendi 🤣🤣 neyse hayırlı olsun yengene de bebiş 🌸
Zeynonunmomu ArvenMom bilmiyorum bi kaç kişide görmüştüm haftası küçük olmasına rağmen yüksek beta ile ikiz olduğunu öğrenen o yüzden öyle dedim