hulyaakin 19972017 manisa'daki depremi istanbul/beylikduzü'ndeki evimden hissettim 9.kattayım hissediyo olmam binanın yaylanabildiğini gösterdiği için sevinmeli mi yoksa o kadar mesafeye rağmen hissettigime üzülmeli miyim bilemedim🤷♀️
[silindi] Manısada olmus ama ist dayım ben baya hissettim. Rabbım sonumuzu hayır etsin artık kafayı ycez gercekten
Ygtek [silindi] ben hissetmedim ya. Allahım hergün deprem haberleriyle uyanmaktan psikolojim alt üst oldu
mutlular Fulyag manisadayım merkezde hissetmedim bana da. mesaj atmıslar iyi misin diye bebeğimi uyutuyorum 😓😓😓 allahım yardım et oturduğumuz binalar depreme dayanıklı değil 😟😟
[silindi] 19972017 Bn manısada kini hissettim ist a dogru gelıyormus fay attı Allah yardım etsin tüm Müslüman alemini korusun ınsallh
[silindi] hulyaakin bende beylıkduzune yakınım 6.kattayım baya parfum lerim filan sallandı perdeler filan. Gecen ki Manisa depremini de hissetmiştim o zman bir profesör sey demıstı ıst da hissedenler ya cok hassas kisiler yada binaları cok hassas Baska turlu hissedilmez dedı ki cogu kısı hıssetmemıstı
Bellabells hulyaakin İstanbul depremini Kastamonu’dan 15. Kattan hissettim .o zaman oğlum 3 günlüktü. Ve o gün bugündür kendime gelemedim.evde sanki her an sallanıyorum.çok korkuyorum. Deprem olsa aşağı bile inemem 😭
SeverusSnape 19972017 5.1 Kırkağaç'ta olmuş. Çok hissedilmiş, 2-3 kere sert şekilde vurdu diyorlar. Sokağa çıkmış herkes. Rabbim yardımcımız olsun, hiç uyuyamıyorum artık geceleri.
Misskokulum 19972017 offf sirayla bi yerde oluyor psikolojim hiç iyi değil üst kattaki komşum masayı kaydırdı biraz titreme oldu yemin ederim ödüm koptu duyduğum her seste deprem oluyor sanıyorum 😔
Kubraatlas Ben hissetmedim istanbuldayım ama sözü bile yetiyo inşanın içini titretmeye ne gece ne gündüz bi an aklımdan çıkmıyo 😔
MuhammedAmine [silindi] 5 küsür olan depremi bende hissettim esenyurttan ama bunu hissetmedim hiç 6. Kattayım bende yerde oturuyordum haberlerde gördüm