bsrz Yürüteç alıp almama konusunda kararsızım çocuk parmak ucunda yürüyor diyorlar yürümesi zorlaşıyor diyorlarfikir verebilir misiniz
Kuzeymiram bsrz ben kullandim ayaginin ustune saglam basamiyordu , arada yurutece koydum ayaginin ustune saglam basmayi ogrendi, zaten şuan 3 yasinda
hbtltpl bsrz ben kullanıyorum ve aşırı faydalı olduğunu düşünüyorum.. kızın yürüyeç sayesinde yürüyecek neredeyse bacak kasları inanılmaz gelişti yürüteçten sonra tutunup kalkmalar, koltukta sıralamalar ve adım atmalara başladı
sutlukahve7 bsrz yürüme ve ayağının üstüne basmada sorunlar yaşadıkları ve ev kazalarına daha çok sebep olduğu için doktorlar önermiyor
Hiilyuss bsrz ben de koymsutum 10.5 sylık yürüdü parmak ucuna da basmıyor. Bütün gün koyacak değilsiniz ya bence cogu seyi abrtıyorlar🙂↔️
bsrz Bende saglikciyim onermiyorlar doğru ama kızım devamlı gezdirilmek istiyor evin içinde ayakta durdurunca mutlu oluyor şuan 6 buçuk aylık
Smkyyyyyy bsrz ben kullanmaya 7. Ayda başladım 3 saatte yarım saat şeklinde kullandım işlerimi öyle yapıyorum çünkü kucak bebesi benim ki yani herkes bişey diyor bende yürüteçlw büyümüş sorunum yok 😂 tanıdıklarımız da kullandı çocuklarına sıkıntı görmedim yani inşallah bizlerde de olmaz
Derininannesi32 Bu tür şeylere hiç gerek yok zamanı gelince kendileri yürüyorlar zaten. 1 yaşını geçince yürümüyor diye yürüme arkadaşı almıştım kullanamadan yürüdü boşa almış oldum yani. Sizde acele etmeyin elbet yürüyecek.
Annesi23 bsrz 2 çocuk annesiyim herşeyi bu kadar düşünmeye ve abartmaya gerek yok inanın ilk kızım yürüteç kullandı yaşında yürüdü parmak ucuna basma vs hiç yaşamadık ikinci kızımı koyuyorum ama 5 dk bile durmuyo içinde sevmedi yani deneyin belki de sevmeyecek bile sevse de zaten saatlerce tutacak halimiz yok
mirgulak bsrz yegenimi inanılmaz derecede koydu bizim gelin yürütece çok geç yürüdü bende koydum ama günde en fazla yarım saat zaten durmuyor bebekler içinde sadece yemek temizlik vs rahat oluyor
daisyyy bsrz 8 aylıkken yürütece binmeye başladı, 1 yaşında kaldırdık,yürüme arkadaşı verdik. Hiç ayak ucuna basma vs olmadı. 15 aylıkken de yürümeye başladı