selins12 Oğlum tam 4 aylık, gecen aya göre çok farklı, mızmız, nedensizcr ağlamalar ve uykuya direnme… siz de durumlar nasıl?
Myagmurr selins12 benim ikizlerde öyle bişey olmadı 5 aylık oldular 🤷🏻♀️ Sadece düzen istiyorlar uykularını düzenleyin hergün aynı saatte uyutun uykusuz ve düzensiz bebek huysuz olur
eymenesra selins12 çok şükür beş aylık olacağız birkaç gün sonra bizimki dördüncü ayının ortalarında coştu Allah yardımcın olsun bacım halada öyle
birprensannesi41 selins12 bizdede aynisi artık delirmemek icin zor tutuyorum kejdimi o gecen dayanamadım kızdım sanki cok anliyomus gibi ldlclc
marsuk selins12 4 buçuk aylık olduk henüz atak yaşamadık. 40 haftalık doğdu yani şimdiye atak başlamalıydı. Diğer arkadaşın da dediği gibi işin sırrı düzen kurmakta bence. Uyku uyanıklık sürelerini çok iyi takip edip olabildiğinde az destek ile uyutursanız çok kriz anları yaşamazsınız. Ve her çocukta bu süreler değişir. Mesela doktorlar 2 saat uyanık kalabilir diyorlar ama benim oğlum 1,5 saat anca dayanıyor sonra emzirip uyutuyorum
annekadin21 Myagmurr premature mi doğdu. Prematurelerde düzeltilmiş zamana göre oluyor bu tarz seyler
Myagmurr annekadin21 yok prametüre doğmadılar biri 2750 diğeri 2650 doğdu . 2 yaşında oğlum var ondada aynı düzeni sağladım daha bebeklikten