birminnakannesi06 Hanımlar doğum yapalı 16 ay olacak neredeyse daha önce hiç şeker sorunum yoktu son 6 aydır kan tahlili veriyorum şekerim yüksek çıkıyor 103 ü gördü düşürmek için neler yapabilirim?
_YanakReisinAnnesii birminnakannesi06 3 aylık açlık kan şekeri bakılıyor kan tahlilinden. Bu daha kesin sonuçlar veriyor aslında bakılmadı mı?
mrvyhya birminnakannesi06 annem şeker hastasi çok dikkat ediyor sebeleridr gazlı içecek içmez beyaz ekmek yemez pilav makarna çok az yer zayıfladı dikkat ediyor doktorunuz birşey demedimi yükseklikle ilgili
birminnakannesi06 mrvyhya sonuçlarını henüz göstermedim sağlık ocağında verdim kan tahlilini pazartesi görecek
Betelgeuse_ birminnakannesi06 belki insülin direnciniz de vardır. Benim de şekerim sizden de yüksek zayiflayamaya calisiyorum ama daha zayifken de çok düşük değildi. Sanırım biraz da genetik. Sürekli ağzınıza bir şey atmamaya calisin araogun yapmayın
birminnakannesi06 Betelgeuse_ dediğim gibi son 6 aydır yüksek bebek olunca yemek yeme işide pratiğe kaçıyor oda çok etkiliyor sanırım