Kızlar 3 gündür içim içimi yiyor çok kötüyüm yani evi sürekli temizliyorum 3 gün önce arkadaşım geldi iki çocuğuyla çocuklarının ikisinin vücutlarında boyunlarında kollarında kabuksu bir görüntü vardı sürekli kaşınıyorlardı. Sordum ne oldu çok kötü olmuşlar dedim önce uyuz demiş doktoru sonra ilacı kullanmışlar geçmeyince alerji olabilir demiş ve uyuz olmadığını düşündüğü için gelmiş daha haftaya cildiyeciye gidecek ne olduğu kesin o zaman belli olacak annede hiçbirşey yok vücudunda baktım ama çocuklar çok kötü durumda bulaşıcı birşey olmasa iki kardeş nasıl aynı anda öyle olsun ama annede yok kafam karıştı ama onlar gider gitmez evi oyuncakları duvarları aklınıza gelip gelmeyen heryeri temizledim çocuğumu yıkadım son iki gündür de çarşaf yatak halıları kolukları heryeri ütüledim çocuğumla bile ilgilenemedim doğru düzgün sabahları hep bunları yaptım 3 gündür kafayı yicem nasıl bir insan çocukları öyle kaşınırken gelir ki hele ki ilk gittiğin doktor uyuz teşhisi koyduysa sonraki doktor alerji dedi diye gelmiş kızı evden göndermedim diye de kötü oldum sonuçta kendi çocuğumdan önemli mi bulaşınca yıllarca geçmeyen insanlar oluyormuş napcam ben uyuz mudur onlar annede yoktu o yüzden biraz da kendimi rahatlatmak istiyorum artık ve eğer uyuzlarsa geçmişmidir çocuğuma kaç günde belirti veriyor biliyormusunuz?