Marsila talhacm Yaş çok teşekkür ederim şimdi şurubu eşim aldı içeriği temiz okudum. Teşekkür ederim doktor tavsiyesi olmadan kullanıyorum ama doktorlar da anca antibiyotik veriyor ya
talhacm Marsila bende bugüne kadar hiçbir vitamin balık yağı vs doktora danışmadan aldım aynı zamanda ishal ve kabızlık için de. Ben doktorların çoğunun özellikle devletteki acillerin başından savdigina inaniyorum. Rabbim şifa versin size de inşallah en kısa zamanda toparlar. Bu arada emiyorsa sık sık emzirin durumu nasıl şuan neyi var
Marsila talhacm Canım Kayseri’ye gittmistik bir ara 1.5 ay önce işte o zaman ruzgarliydi biraz rüzgar yedi o kadar o günden sonra hastalandı ateş oldu başta hapşırık oldu dedim tamam rüzgar yüzünden hasta oldu Eylül’ün 8 inde doğum günüydü o zaman bir tık iyiydi ara ara iyi oldu ama sonra bir anda kötüleşti tabi o süre zarfında yine doktorumuza gitmiştik neyse antibiyotik önermiyorum demişti bekledim sarımsak bal limon ne bileyim dut kaynattim vs geçmedi sonra ciğerlerine inmiş mecbur antibiyotik tedavisi aldık dikkatli bir şekilde kullandim yine doktora gittim geçmiş dedi 10 güne tamamlayin dedi tamamlayamadik almadı eşim yine antibiyotik diğer antibiyotigi içermiyor ağlıyordu jkac kez dökmüştü. Dedim neyse 1 hafta kullandı zaten. Sonra yine bir ateş oldu yine düşmedi. Allah’ım bu kez de kuru bir öksürük başladı 2 gündür kütür kütür aksürüyor mahvoldu yavrum. Ya dün verdim bu şurubu daha çok oksurdu başta oluyormuş sanırım 5 güne falan geçer mi ya ? Çok uzun oldu sanırım
talhacm Marsila benimkinin de 1 gün 2 gün siddetlenip sonrasinda geçiyor, estağfurullah. İnşallah birdaha hasta olmaz ya çok yorucu dönem onlarda acı çekiyor zavallim
Marsila talhacm Evet ya canı yanınca ben daha kötü oluyorum Allah hepimizin evladını korusun kollasin her türlü kötü şeyden hastalık, kötü insanlar, kötü olaylar. Anne olunca insan evladının hep mutlu huzurlu sağlıklı olmasını istiyor ya
Ceerenn talhacm Araştırarak bazı seylerden vazgeçmedigimi ne biliyorsun ben bilmiyorsan diye yararına yazdım küçümser gibi konuşman ne diye ?? Ben çocuğuma 1 kere verdim hava artık kullanmıyorum antibiyotik asla kullanmam bal sarımsak limon karıştırır veririm hasta oldukça istediğini kullan çocuğuna banane senin çocuğundan ben zararlı diye yazdım ki zaten uydurdugum bir şey degil bir ara yasaklanması gündemdeydi