haticemommm ayyzeyy466 uykusuzluk yorgunluk kafa da kurma olabilir cocugumun ilk aylarinda bende de olmustu bacağim seyiriyordu surekli
cerenill ayyzeyy466 geçmiş olsunbende son bir saattir sürekli bacağımda segirme yaşıyorum çok canım sıkkın ama yorgunluk olabilir diyolar oğlum hastanede yattı sonra ben hastalandım acillerden çıkamadık hiç dinlenme fırsatım olmadı maalesef inşallah ciddi bişey değildir bu durum
bububuu Ben cok yasadim simdi yok ama iki yil oncesine kadar hep vardi yani doktorlarda bir sey bulamamislardi nasil gecti bilmiyorum aka bence degerlerinize baktirin magnezyum sksikligindede oluyor
Sksjsjjsks symkrm benımde heryerım de oluyurdu şimdi mesela dilim de oluyor dudağım da aşırı kafaya takıyorum bşr şey var diye artıyor ve dilim ağırlaşıyor 🥲
Sksjsjjsks ayyzeyy466 sen nasıl oldun canım benim hala devam ediyor bu günde dilim de dudağım da arttı dilim ağırlaşmış hissediyorum boğazımda yumru hissi var çok korkuyorum ya
cerenill ayyzeyy466 inşallah çok teşekkür ederim tekrar sizede çok geçmiş olsunn bende baktiricam degerlerime
ayyzeyy466 Sksjsjjsks canm bnm bacakta oluyor sadece değerlerine ölçtür bir istersen nefes darlığı geçti mi
Sksjsjjsks ayyzeyy466 bilmiyorum ya gece parmağım aşırı seğirıyordu dilim de de çok oluyor çok korkmaya başladım ya